Fall Out Boy מתגרה בסינגל החדש 'Heartbreak Feels So Good' עם קצת עזרה מניקול קידמן

  פול אאוט בוי פול אאוט בוי

פול אאוט בוי שאלו את מודעת AMC האהובה של ניקול קידמן כדי לעזור לקדם את הסינגל הקרוב שלהם 'Heartbreak Feels So Good' ביום שני (23 בינואר).

  Joe Trohman Fall Out Boy

'חדשות רעות עבור חלקכם, תוכנית המטרו SOLD OUT', צייצה הלהקה. 'חדשות טובות לכולכם, אנחנו מוציאים עוד שיר חדש ביום רביעי. 'שברון לב מרגיש כל כך טוב' ב-25 בשעה 10:00 ET / 9:00 CT / 7:00 PT ב-25.

כשהיא לוקחת רמז משעשע מכותרת השיר, הרביעייה הוסיפה קליפ בן 10 שניות של קידמן יושבת מרותקת בתיאטרון AMC חשוך כשהיא משמיעה את השורה המפורסמת כעת: 'איכשהו, שברון לב מרגיש טוב במקום כזה'. אלא שהפעם, הוויזואל המתנגן על פני המסך הגדול הוא במקרה הקליפ הקרוב של Fall Out Boy, כאשר הסולן פטריק סטאמב מיילל, 'Heartbreak feels so good' כשהוא וחבריו ללהקה נכנסים לצרות מטופשות בסמטה אחורית.

השיר יעקוב אחרי הסינגל המוביל 'Love From the Other Side' מתוך אלבום האולפן השמיני באורך מלא של חלוצי הפופ-פאנק, כל כך הרבה (עבור) אבק כוכבים , אשר אמור לצאת ב-24 במרץ דרך Fueled by Ramen.

העידן האחרון של הלהקה כבר סחף עם סיבוך בלתי צפוי לאחר שהגיטריסט ג'ו טרומן הודיע ​​שהוא ייקח פער מהקבוצה להתמקד בבריאותו הנפשית. 'בלי לחשוף את כל הפרטים, אני חייב לחשוף שהבריאות הנפשית שלי התדרדרה במהירות במהלך השנים האחרונות. אז, כדי להימנע מלדעוך ולעולם לא לחזור, אני אקח הפסקה מהעבודה שכוללת למרבה הצער להתרחק מ-Fall Out Boy לקסם', כתב כדי לשתף את החדשות.

היעדרותו הפתאומית של טרומן השאירה את חבריו ללהקה להופיע כשלישייה כשהם עצרו ליד ג'ימי קימל בשידור חי! בשבוע שעבר, כאשר Stump ממלא את החלל בגיטרה כשהם ביצעו את 'Love From the Other Side'.

בדוק את הקנטה בסיוע קידמן של Fall Out Boy של 'Heartbreak Feels So Good' למטה.

רוצים לדעת על מה מדברים כולם בעסקי המוזיקה?

היכרות עם

בקר ב-Bij Voet Pro לקבלת חדשות עסקי מוזיקה

שתף עם החברים שלך

אודותינו

Other Side of 25 מספק את החדשות החמות ביותר על ידוענים של הכוכבים האהובים עליך - אנו מכסים את הראיונות, הבלעדיות, החדשות האחרונות, חדשות הבידור והביקורות על תכניות הטלוויזיה האהובות עליכם.